#038 Circling

juni 13, 2019 Bengt 1 comment

Ett samtal med leg. psykolog Daniel Ek om circling, som är ett fascinerande sätt att vara i närvarande kontakt med en eller flera människor. Vi pratar om vad circling är och inte är, hur det går till och spontant blir det en demonstration av hur det kan låta när man circlar. Vi pratar om att det kan vara lättare att meditera tillsammans, om den intimitet och kärlek som endast kan uppstå i nuet, om det fascinerande i att få vara med när något skapas, om att vara naken och sårbar – och om värdet av att bryta mot de flesta av det vanliga samtalets regler.

Vill du komma i kontakt med Daniel, veta mer om circling eller Daniels nya projekt Vänskapslabbet så gör du det enklast via hemsidan.

1 Comment on “#038 Circling

  1. Ännu ett underbart avsnitt som väcker värme, glädje, kärlek. Tänk hur vi kan utveckla våra relationer genom att våga möta det som känns och uttrycka det tryggt tillsammans med en annan människa. Längtar efter att pröva med nära och kära. Även fascinerande att höra Daniel berätta att det för honom, också varit läkande på fysiskt nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *