Föreläsningar hösten 2021

Under hösten 2021 kommer jag hålla tre föreläsningar. Se det som en kväll där du får inspiration och näring till din utveckling som människa. Nytt för i år är att man kan delta både fysiskt här på plats och via Zoom. Föreläsningarna har hittills alltid varit fullbokade, så boka i god tid.

Kärleksrelationer.001

Föreläsning om fungerande kärleksrelationer

Jag ger en användbar bild av en kärleksrelation och visar de fem olika möten vi kan ha i en relation. Jag berättar om de sex teman vi grälar om och lär ut hur man använder det goda samtalet för att lösa de problem som uppstår i relationer. Och du får med dig ett härligt sätt att få mer lekfull passion och kärleksfull attraktion i relationen.

Kvällen avslutas med en frågestund.

28/9 18.30-20.00

Deltagande på plats 400 kr

Deltagande via Zoom 300 kr

Maskulint & feminint

Föreläsning om maskulint och feminint

Den här föreläsningen ger en tydlig och användbar bild av hur du kan förstå din maskulina och feminina sida. Jag berättar om hur du kan använda den insikten till att skapa balans mellan görande och varande i ditt liv. Och inte minst - till att skapa attraktion och passion.

Kvällen avslutas med en frågestund.

26/10 18.30-20.00

Deltagande på plats 400 kr

Deltagande via Zoom 300 kr

Stoppa tankarnas terrorism.001

Föreläsning om att stoppa tankarnas terrorism 

Oroar du dig för framtiden? Kan du fastna i tankar på det förflutna? Dras din uppmärksamhet bort från det som sker nu?

Föreläsningen ger en tydlig och användbar introduktion till dig som vill bli mer medveten och närvarande. Med hjälp av många belysande berättelser och exempel får du veta hur du kan stoppa tankarnas terrorism och i stället leva mer i nuet.

Kvällen avslutas med en frågestund.

23/11 18.30-20.00

Deltagande på plats 400 kr

Deltagande via Zoom 300 kr