Föreläsningar våren 2021

På grund av den rådande Coronasituationen kommer jag inte att arrangera några föreläsningar hösten 2020. Nedan finner du de fyra föreläsningskvällar jag med stor sannolikhet håller under våren 2021.  Se det som en kväll där du får inspiration och näring till din utveckling som människa. När vi fått besked om att vi åter kan samlas flera i ett rum kommer jag att lägga upp datum och länk till anmälan här. Skriv upp dig för mitt nyhetsbrev så får du besked när det går att anmäla sig.

Kärleksrelationer.001

Föreläsning om kärleksrelationer

Jag ger en användbar bild av en kärleksrelation och visar de fem olika möten vi kan ha i en relation. Jag berättar om de sex teman vi grälar om och ger fyra kraftfulla verktyg att lösa problem i relationer. Och jag lär ut ett härligt sätt att få mer lekfull passion och kärleksfull attraktion i relationen.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

Maskulint & feminint

Föreläsning om maskulint & feminint

Den här föreläsningen ger en tydlig och användbar bild av hur du kan förstå din maskulina och feminina sida. Jag berättar om hur du kan använda den insikten till att skapa balans mellan görande och varande i ditt liv. Och inte minst - till att skapa attraktion och passion.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

Stoppa tankarnas terrorism.001

Föreläsning om att stoppa tankarnas terrorism 

Oroar du dig för framtiden? Kan du fastna i tankar på det förflutna? Dras din uppmärksamhet bort från det som sker nu?

Föreläsningen ger en tydlig och användbar introduktion till dig som vill bli mer medveten och närvarande. Med många belysande berättelser, exempel och citat visas hur du kan stoppa tankarnas terrorism och i stället leva mer i nuet.

Tantrasex.001

En kväll om tantrasex

Vad innebär det att älska tantriskt och hur kan vi komma igång med det? Du får veta hur du genom medvetenhet och närvaro skapar mer intimitet, attraktion och njutning i ditt liv.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.