Anlita mig som föreläsare

Jag kan komma till ert företag eller organisation och hålla föreläsningen "Stoppa tankarnas terrorism. En föreläsning om att bli kreativ och handlingskraftig." Den tar 90 minuter och väcker er visdom och glädje. Kontakta mig här för prisuppgift.

Föreläsningar hösten 2019

Nedan finner du de fyra föreläsningskvällar jag arrangerar under hösten 2019. Se det som en kväll där du får inspiration och näring till din utveckling som människa. Anmälan sker hos Simplesignup via knapparna nedan. 300 kr per kväll. Föreläsningarna äger rum på Adolf Fredriks Kyrkogata 15, nära Hötorget i centrala Stockholm. Alla föreläsningar hittills har varit fullbokade, så anmäl dig i god tid.

 

 

Kärleksrelationer Fullbokad.001

Föreläsning om kärleksrelationer

Jag ger en användbar bild av en kärleksrelation och visar de fem olika möten vi kan ha i en relation. Jag berättar om de sex teman vi grälar om och ger fyra kraftfulla verktyg att lösa problem i relationer. Och jag lär ut ett härligt sätt att få mer lekfull passion och kärleksfull attraktion i relationen.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

12/9 18.30-20.00

0 platser kvar

M&F Fullbokad.001

Föreläsning om maskulint & feminint

Den här föreläsningen ger en tydlig och användbar bild av hur du kan förstå din maskulina och feminina sida. Jag berättar om hur du kan använda den insikten till att skapa balans mellan görande och varande i ditt liv. Och inte minst - till att skapa attraktion och passion.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

10/10 18.30-20.00

0 platser kvar

STTFullbokad.001

Föreläsning om att stoppa tankarnas terrorism samt releaseparty för boken med samma namn

Hur får du kontakt med vad du själv vill och sedan kraft att utföra det? Hur kan du kan bli mer kreativ och handlingskraftig i verkligheten i stället för att fastna i tankedraman? Det är frågor som vi kommer att utforska denna kväll.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

Boken Stoppa tankarnas terrorism. Handbok i närvaro släpps officiellt denna kväll, så du blir bjuden på ett glas bubbel och får extratid med författaren både innan och efter föreläsningen.

7/11 18.30-20.00

0 platser kvar

Tantrasex.001

En kväll om tantrasex

Vad innebär det att älska tantriskt och hur kan vi komma igång med det?

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

5/12 18.30-20.00

15 platser kvar