Anlita mig som föreläsare

Jag kan komma till ert företag eller organisation och hålla föreläsningen "Stoppa tankarnas terrorism. En föreläsning om hur du blir mer kreativ och handlingskraftig i verkligheten." Den tar 90 minuter och väcker er visdom och glädje. Kontakta mig här för prisuppgift.

Föreläsningar hösten 2019

Nedan finner du de fyra föreläsningskvällar jag arrangerar under hösten 2019. Se det som en kväll där du får inspiration och näring till din utveckling som människa. Anmälan sker hos Simplesignup via knapparna nedan. 300 kr per kväll. Föreläsningarna äger rum på Adolf Fredriks Kyrkogata 15, nära Hötorget i centrala Stockholm. Alla kvällar hittills har varit fullbokade, så anmäl dig i god tid.

 

 

En kväll om kärleksrelationer

Hur kan vi utveckla och vårda en levande kärleksrelation? Du får en användbar bild av vad en kärleksrelation är, se vad som oftast går fel och kraftfulla verktyg att arbeta med relationen så att den blir som ni vill ha den.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

12/9 18.30-20.00

En kväll om maskulint och feminint

Vad är maskulin och feminin energi? Hur kan du använda dem för att skapa balans mellan att göra och vara i ditt liv? Och för att få uppleva attraktion och passion?

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

10/10 18.30-20.00

En kväll om att stoppa tankarnas terrorism.

Hur får du kontakt med vad du själv vill och sedan kraft att utföra det? Hur kan du kan bli mer kreativ och handlingskraftig i verkligheten i stället för att fastna i tankedraman? Det är frågor som vi kommer att utforska denna kväll.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

7/11 18.30-20.00

En kväll om tantrasex

Vad innebär det att älska tantriskt och hur kan vi komma igång med det?

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

5/12 18.30-20.00