Under hösten 2018 ordnar jag fyra föreläsningskvällar där vi utforskar spännande områden. Se det som en kväll där du får inspiration och näring till din utveckling som människa. Anmälan sker hos Simplesignup via knapparna nedan. Max 25 deltagare, 300 kr per kväll. Alla kvällar hittills har varit fullbokade, så anmäl dig i god tid.

Jag kommer också hålla två workshops under hösten. En om tantra tillsammans med Pernilla Cristvall, den 29/9. En om kärlek tillsammans med Astrid Brinck den 13/11. Mer info nedan.

 

 

En kväll om kärleksrelationer

"Hur kan vi utveckla och vårda en levande kärleksrelation?" Det är frågan som vi kommer att utforska denna kväll. Du får en användbar bild av vad en kärleksrelation är, se vad som oftast går fel och kraftfulla verktyg att arbeta med relationen så att den blir som ni vill ha den.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

6/9 18.30-20.00

Workshop. Tantra för par. 

Tillsammans med Pernilla Cristvall, som var med i Närvaropodden #007 Yoga, håller jag en workshop för par som vill få in mer närvaro och en djupare kontakt i kärlekslivet. Ingen förkunskap behövs.

Målet med tantra är att vara närvarande, öppen och nyfiken och låta saker och ting ske organiskt utan kontroll och förväntningar. Det ger en djupare och mer intim kontakt både med oss själva och i mötet med vår partner, såväl i vardagen som i kärlekslivet.

– Teori om tantra, feminim och maskulin energi
– Närvaroträning
– Enkla praktiska parövningar

Biljettavgift: 900 kr per par

Observera: Workshopen hålls hos Yoga Devi på Garvargatan 22.

Mer info om Pernilla finns på www.yogadevi.se

29/9 13.00-16.00

En kväll om maskulint och feminint

"Vad är maskulin och feminin energi? Hur kan du använda dem för att skapa balans i ditt liv? Och för att få uppleva attraktion och passion?" Det är frågor vi kommer att utforska denna kväll.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

4/10 18.30-20.00

En kväll om att stoppa tankarnas terrorism.

Hur kan man lära sig skilja på tankar och verklighet och oskadliggöra tankarnas terrorism? Det är frågan som vi kommer att utforska denna kväll.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

8/11 18.30-20.00

Workshop. Return to love.

This is a workshop about Mature Love and Presence. How can love be stronger in our lives, in our relationships  and in the world? Astrid Brinck and Bengt Renander will share their wisdom and guide us into simple and powerful exercises. There will also be a space for reflections and questions.

If you want a taste of what Astrid and Bengt talks about you can listen to Närvaropodden #017 Colibris.

13/11 18.30-21.30

450 kr/person

En kväll om tantra

 

"Vad innebär det att älska tantriskt och hur kan vi komma igång med det?" Det är frågan som vi kommer att utforska denna kväll.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

6/12 18.30-20.00