Anlita mig som föreläsare

Jag kommer till ert företag eller organisation och håller föreläsningen "Kreativ och handlingskraftig". Den fokuserar på två frågor: Hur kan jag stödja mig själv i kreativa processer? Hur kan jag stödja en annan människa i hans eller hennes kreativitet? Föreläsningen tar 90 minuter och väcker er visdom och glädje. Kontakta mig här för prisuppgift.

Föreläsningar våren 2020

Nedan finner du de fyra föreläsningskvällar jag arrangerar under våren 2020. Se det som en kväll där du får inspiration och näring till din utveckling som människa. Anmälan sker hos Simplesignup via knapparna nedan. 300 kr per kväll.

Observera!

Smittfria föreläsningar. Via Internet. Alla kan vara med. Anmäl dig och betala via länken nedan, så får du en kod mailad till dig som ger access till föreläsningen.

 

Kärleksrelationer Fullbokad.001

Föreläsning om kärleksrelationer

Jag ger en användbar bild av en kärleksrelation och visar de fem olika möten vi kan ha i en relation. Jag berättar om de sex teman vi grälar om och ger fyra kraftfulla verktyg att lösa problem i relationer. Och jag lär ut ett härligt sätt att få mer lekfull passion och kärleksfull attraktion i relationen.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

6/2 18.30-20.00

M&F.001

Föreläsning om maskulint & feminint

Den här föreläsningen ger en tydlig och användbar bild av hur du kan förstå din maskulina och feminina sida. Jag berättar om hur du kan använda den insikten till att skapa balans mellan görande och varande i ditt liv. Och inte minst - till att skapa attraktion och passion.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

12/3 18.30-20.00

STT.001

Föreläsning om att stoppa tankarnas terrorism 

Oroar du dig för framtiden? Kan du fastna i tankar på det förflutna? Dras din uppmärksamhet bort från det som sker nu?

Föreläsningen ger en tydlig och användbar introduktion till dig som vill bli mer medveten och närvarande. Med många belysande berättelser, exempel och citat visas hur du kan stoppa tankarnas terrorism och i stället leva mer i nuet.

2/4 18.30-20.00

Föreläsningen ges på internet. Anmäl dig och betala via länken ovan, så får du en kod mailad till dig som ger access till föreläsningen.

Tantra.001

En kväll om tantrasex

Vad innebär det att älska tantriskt och hur kan vi komma igång med det? Du får veta hur du genom medvetenhet och närvaro skapar mer intimitet, attraktion och njutning i ditt liv.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

7/5 18.30-20.00

Föreläsningen ges på internet. Anmäl dig och betala via länken ovan, så får du en kod mailad till dig som ger access till föreläsningen.