En kväll om ...

Under våren 2018 ordnar jag fyra kvällar där vi utforskar spännande områden. Se det som en kväll där du får inspiration och näring till din utveckling som människa. Anmälan sker hos Simplesignup via knapparna nedan. Max 22 deltagare, 250 kr per kväll. Alla kvällar hittills har varit fullbokade, så anmäl dig i god tid.

 

En kväll om kärleksrelationer

"Hur kan vi utveckla och vårda en levande kärleksrelation?" Det är frågan som vi kommer att utforska denna kväll. Du får en användbar bild av vad en kärleksrelation är, se vad som oftast går fel och kraftfulla verktyg att arbeta med relationen så att den blir som ni vill ha den.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

8/2 18.30-20.00

En kväll om maskulint och feminint

"Vad är maskulin och feminin energi? Hur kan du använda dem för att skapa balans i ditt liv? Och för att få uppleva attraktion och passion?" Det är frågor vi kommer att utforska denna kväll.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

8/3 18.30-20.00

En kväll om självförtroende

"Vad innebär det att ha bra självförtroende och hur får man det? Hur kan man oskadliggöra tankarnas terrorism?" Det är frågor som vi kommer att utforska denna kväll.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

5/4 18.30-20.00

En kväll om tantra.

 

"Vad innebär det att älska tantriskt och hur kan vi komma igång med det?" Det är frågan som vi kommer att utforska denna kväll.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

3/5 18.30-20.00