En kväll om ...

Under hösten 2017 ordnar jag fyra kvällar där vi utforskar spännande områden. Se det som en kväll där du får inspiration och näring till din utveckling som människa. Anmälan sker hos Simplesignup via knapparna nedan. Max 22 deltagare, 250 kr per kväll.

 

En kväll om kärleksrelationer

 

"Hur kan vi utveckla och vårda en levande kärleksrelation?" Det är frågan som vi kommer att utforska denna kväll.

 

Först berättar jag om vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Andra halvan av kvällen baseras på deltagarnas frågor och funderingar. Vi kommer inte att ha en debatt eller diskussion och den som bara vill lyssna kan göra det.

7/9 18.30-20.00

En kväll om självförtroende

"Vad innebär det att ha bra självförtroende och hur får man det? Hur kan man oskadliggöra tankarnas terrorism?" Det är frågor som vi kommer att utforska denna kväll.

En interaktiv föreläsning där jag berättar vad jag lärt under mina snart 20 år som coach för individer och par.

5/10 18.30-20.00

En kväll om maskulint och feminint

 

Vad är maskulin och feminin energi? Hur kan du använda dem för att skapa balans i ditt liv? Och för att få uppleva attraktion och passion? Det är frågor vi kommer att utforska denna kväll.

Jag delar med mig om vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

9/11 18.30-20.00

En kväll om tantra.

 

"Vad innebär det att älska tantriskt och hur kan vi komma igång med det?" Det är frågan som vi kommer att utforska denna kväll.

 

Först berättar jag om vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Andra halvan av kvällen baseras på deltagarnas frågor och funderingar. Vi kommer inte att ha en debatt eller diskussion och den som bara vill lyssna kan göra det.

7/12 18.30-20.00