Under våren 2019 ordnar jag fyra föreläsningskvällar där vi utforskar spännande områden. Se det som en kväll där du får inspiration och näring till din utveckling som människa. Anmälan sker hos Simplesignup via knapparna nedan. Max 30 deltagare, 300 kr per kväll. Alla kvällar hittills har varit fullbokade, så anmäl dig i god tid.

 

 

En kväll om kärleksrelationer

Hur kan vi utveckla och vårda en levande kärleksrelation? Du får en användbar bild av vad en kärleksrelation är, se vad som oftast går fel och kraftfulla verktyg att arbeta med relationen så att den blir som ni vill ha den.

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

7/2 18.30-20.00

En kväll om maskulint och feminint

Vad är maskulin och feminin energi? Hur kan du använda dem för att skapa balans mellan att göra och vara i ditt liv? Och för att få uppleva attraktion och passion?

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

7/3 18.30-20.00

En kväll om att stoppa tankarnas terrorism.

Hur kan man skilja på tankar och verklighet och oskadliggöra tankarnas terrorism?

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

4/4 18.30-20.00

En kväll om tantra

Vad innebär det att älska tantriskt och hur kan vi komma igång med det?

Jag delar med mig vad jag lärt mig under de snart 20 år jag arbetat som coach för individer och par. Kvällen avslutas med en frågestund.

2/5 18.30-20.00