Föreläsningar och workshops

Både mina föreläsningar och workshops handlar om två dessa två frågor:

  • Hur kan jag bli bättre på att stödja mig själv i kreativa processer?
  • Hur kan jag bli bättre på att stödja en annan människa i hans eller hennes kreativa processer?

Jag visar hur vi genom medvetenhet och närvaro snabbt och förvånansvärt enkelt kan öka både vår egen och andras kreativa förmåga. Föreläsningarna brukar vara mellan 40 minuter och två timmar. Lämplig för fem personer och uppåt.

 

En workshop brukar vara mellan en och fyra timmar och skiljer sig från föreläsningen på så sätt att den innehåller flera belysande och roliga övningar. Lämplig för mellan 5 och 50 personer.

 

Kontakta mig för prisuppgifter.

Omdömen

"Tack så jättemycket. Jag överdriver inte när jag säger att du gjort underverk för gruppen. Detta är helt fantastiskt och värmer oss alla. Det bästa som kan hända med gruppen har hänt och jag är så innerligt tacksam. Du ska ha stort tack för ditt så närvarande arbete och stora förmåga att möta varje individ här och nu. Jag har lärt mig oerhört mycket av dig!"

- Meri Wahlqvist, HR Director, Liber AB

 

"Jag har fått väldigt bra respons på din föreläsning. Positivt och tänkvärt. I morse inledde vi med en återkoppling till det du sa och på vilket sätt det påverkar oss som organisation och enskild. Det blev en väldigt bra diskussion. Det kom önskemål att få jobba med dig mer. Jag är övertygad om att det skulle vara givande för oss."

- Hanno Husa, rektor, Nyköpings Hotell- och Restaurangskola

 

"ALLA i gruppen tyckte att det var ett mycket givande seminarium. Man tyckte att det var bra att du kunde “sätta fingret på ” något som ju faktiskt finns. Stort TACK!"

- Grethe Fällstrom, Ekobrottsmyndigheten

 

"Jättebra och givande, jag kände igen mig mycket i uppdelningen drama, egot och självet. Känslan efteråt var som när jag sett en riktigt bra film som berört mig och som jag tänker på länge efteråt. Dessutom kändes detta som en riktigt ordentlig feelgoodfilm som man blir så där härlig och smålycklig av."

- Johanna Axelsson, projektledare, Systembolaget

 

"Tack for en fantastisk forelesning sist. Jeg har mye utdannelse og har vært pa veldig mange forelesninger i mitt yrkesaktive liv, men det er den beste jeg har vært på :)) Du var sa utrolig behagelig å høre på, og du la fram stoffet på en slik måte at vi ble “tvunget” til å lytte og til å ta det inn. Jeg forstår mer etter den forelesningen enn jeg noen gang har gjort. Dette til tross for at jeg har jobbet mye med selvutvikling og “tankens kraft.”

- Liv Karin Kval, Sykehjemssjef

 

"Du gjorde ett mycket bra jobb med planeringsgruppen på SvT. Många av deltagarna fick en mycket tydlig aha-upplevelse från ditt resonemang om jag/ego och hur det påverkar kvaliteten i lyssnandet. Din presentation gav en mycket effektiv språngbräda in i ett strategiskt tänk, vilket var förutsättningen för veckan. Flera personer påtalade efter din presentation att det var lättare att lägga undan vardagsfrågorna och förstå vikten av att ta sig tid för strategiskt tänkande. På gruppnivå hade din presentation en mycket effektiv samlande - nästan hypnotisk - effekt, där det efteråt präglades av en stärkt vi-känsla. Det spred sig ett lugn och en närvarokänsla i rummet som var mycket värdefull."

- Markus Sterky, Content Strategist/Format Acquisitions, SvT

 

"ALLA i gruppen tyckte att det var ett mycket givande seminarium. Stort TACK!! Jag rekommenderar dig till andra. Ha det gott och fortsätt med det du gör, det är du bra på!!!"

- Grethe Fallström, Ekobrottsmyndigheten i Göteborg

 

"Jag är än mer imponerad av din fantastiska förmåga att förmedla din klarsyn. Vi uppnådde EXAKT det vi ville med ÅF träffen tack vare dig! Jag är så glad, de som var med är lyriska. Tack för att du finns!"

- Gunilla Brunell, VD, Wise Naturkosmetik

 

"Tack, jag är mycket nöjd med eftermiddagen och oerhört imponerad av din enorma styrka att hålla samman en grupp på 44 personer! De spontana kommentarer jag har fått har varit mycket positiva."

- Susanne Johansson, VD, Adera Reklambyrå

 

"Tack för en intressant eftermiddag! Jag fick mycket ny energi och det gav mig och mina medarbetare gemensamma verktyg för att förstå varandras situation. Professionellt!"

- Kristina Halling, Supportchef, Sveriges Television

 

"Tack för ditt engagemang och stöd under vår gemensamma kreativitetsresa. Tycker det var enormt inspirerande och verkligen något som tillförde mycket till bolaget och mig personligen. Jag är JÄTTENÖJD med allt!"

- Sophie Danell, VD på Gravity E-leaining

 

"Tack för ett fantastiskt seminarium! Det var verkligen intressant att se hur vi människor fungerar. Vi pratade mycket om detta efteråt och alla var väldigt nöjda."

- Leena Phalén, Ericsson

 

"Alla är väldigt dedikerade och aktiva, jag känner att kursen varit mycket bra för oss alla på många sätt."

- Helen Key, Senior Marketing Projekt Manager, Sony Ericsson

 

"Tack för ett mycket inspirerande och tänkvärt kreativitetsseminarium! Du gav oss ett nytt förhållningssätt till varandra på enheterna, som är mycket värdefullt. Hör idag många uppskattande ord i korridorerna."

- Karin Lundström, projektkoordinator, Umeå universitet